☆☆☆☆☆ 4,9 av 5,0 stjärnor

Handgjort för dig

Tillverkat i Sverige

Sök

Section

Section

Köp ett matbord och få en gåva på köpet (värde upp till 3900 kr!)

Gör sommarens matupplevelser ännu härligare! När du köper ett matbord får du välja en av tre fantastiska produkter helt gratis.

Erbjudandet gäller endast till den 31 juli

Välj ett slaktarblock till matlagningen, snurrbricka för uppläggningen eller två pallar för sällskapet. Dessutom fick vi lite extra sommarfeeling och ger fri frakt på din beställning! Ta del av erbjudandet genom att designa ditt nya matbord. Skriv sedan gåvan du önskar i kassan.

Section

Välj din gåva

Matbord

Perfekt för alla matlagningsentusiaster. Vårt slaktarblock tillverkas i träslaget ek och har en ordentlig tyngd som ligger stabilt på köksbänken. Dessutom pekar träets fibrer uppåt och tar skonsamt emot kniven i varje drag. Vi rekommenderar ett runt slaktarblock för ett runt bord och rektangulärt slaktarblock för kvadratiska eller rektangulära bord.

Mått slaktarblock: 55,5 cm x 36,5 cm / Ø 55,5 cm . 5 cm hög. Behandlad med olja.

Välj slaktarblocket som gåva genom att designa ditt nya matbord och skriv "runt/rakt slaktarblock" i kassan.

Section

Matbord

Gör serveringen kring ditt runda matbord smidig och elegant. En snurrbricka är idealisk för familjemiddagar och sociala tillställningar.

Snurrbrickan matchas automatiskt med valet av träslag och kulör som du gjort på ditt matbord. Dessutom anpassas snurrbrickan efter storleken på ditt beställda bord för att underlätta dukningen.

Välj snurrbrickan som gåva genom att designa ditt nya matbord och skriv "snurrbricka" i kassan.

Matbord

Extra sittplatser för oväntade gäster eller en snygg inredningsdetalj som också är funktionell. Pallarna tillverkas i samma träslag och kulör som du valt till ditt bord.

Höjden på pallarna är 47 cm och sitsen är rektangulär.

Välj två pallar som gåva genom att designa ditt nya matbord och skriv "pallar" i kassan.

Section

Summerdeals gäller endast fram till den 31 juli - passa på!