☆☆☆☆☆ 4,9 av 5,0 stjärnor

Handgjort för dig

Tillverkat i Sverige

Sök

Beställningsvillkor

När du skickar in din beställning till oss så tittar vi på den så allt stämmer och återkommer till dig med preliminär leveransvecka. Du har möjlighet att ändra mått, kulör mm fram till fyra veckor innan den preliminära leveransveckan.


Leveranstider

Då din möbel är handtillverkad och anpassad efter dina önskemål kan oförutsedda förseningar inträffa. Den angivna leveranstiden är estimerad. Rustikunik Design kan inte ansvara för eventuella felleveranser eller förseningar från underleverantör. Vid eventuella förseningar utgår ingen kompensation. Önskar du en garanterad leveranstid ber vi dig att meddela detta vid beställningen så tittar vi på om vi kan lösa detta.


Hemleverans eller hämta själv

Du väljer i varukorgen om du önskar hemleverans eller om du önskar hämta varan själv hos oss i vår fabrik i Karlstad. Om du väljer att hämta själv så hämtar du din möbel monterad. Stolar levereras omonterade. Om du valt hemleverans sker den som standard till din tomtgräns, port eller garageuppfart med DHL. Inbärning ingår ej. Till vissa områden i mellan/södra Sverige levererar vi själva med vår egen lastbil. Våra möbler är enkla att montera och du får en tydlig beskrivning av hur du ska gå tillväga. Det handlar som exempel om 4-10 skruvar för ett bord. Oftast är det bara benen som ska skruvas fast.


Fraktskador och emballering av godset

När din möbel fraktats till dig av fraktbolag är det viktigt att du hör av dig omgående till oss om något är fel på varan. Vid frakt med fraktbolag skyddas bordsskivan/skivorna av ett skyddspapper som är fäst med häftklamrar på undersidan av bordet. Skivan ligger sedan i en trälåda vars undersida består av en fast monterad lastpall. Emballaget och fastsättningen av lastpall gör att bordsskivan ligger helt stilla under transporten vilket gör att bordets översida och kanter ej riskerar att skadas vid ovarsam hantering. Märken som kan bli när du tar bort häftklamrar och andra eventuella skador på undersidan av bordet som ej påverkar möbelns funktion ersätts ej.

Om du ser en skada på godset måste du be transportören att registrera detta. Ta också kort på eventuellt skadat emballage samt möbel och skicka dessa till oss. Anmälan till oss av fraktskada är möjlig i sju dagar efter leverans. En fraktskadad produkt kommer vi att reparera eller ersätta till dig


Ångerrätt och reklamation

Det viktigaste för oss är att du känner dig nöjd med din möbel och vi är lyhörda för dina synpunkter och önskemål. Vi gör vårt bästa för att bemöta dem. Vi tillverkar en unik möbel till dig. Skulle ni mot förmodan inte trivas ihop så skickar du bara tillbaka möbeln inom 14 dagar. Det enda du betalar är frakten. Ångerfristen börjar löpa dagen efter att du tagit emot varan. Om du är osäker på vad det innebär att ha en möbel i ett levande material så ber vi dig att prata med oss innan beställning. Undantaget är våra mattor. De är anpassade efter dina önskemål och ingen ångerrätt eller återköp gäller för dessa.


Vi betalar tillbaka ditt köpbelopp senast inom 15 dagar från det att vi mottagit produkten. Ångrad produkt skall alltid returneras oanvänd samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Vid returer är det ditt ansvar som kund att produkten kan hämtas upp utan komplikationer. Om något av ovanstående ej uppfylls förbehåller vi oss rätten att ej återbetala hela beloppet till följd av extra kostnader, skador eller förändrat skick på produkten. Vid ångrat köp, kontaktar du kundtjänst via mail: kontakt@rustikunik.se

Du har enligt konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt på ursprungliga fel. Detta innebär alltså att du kan reklamera din möbel om felen finns när du får din möbel levererad, förändringar som sker på grund av, slitage, bristande hantering eller underhåll ligger ej till grund för reklamation.


Ångra en lagd beställning

På specialbeställningar, det vill säga produkter som är anpassade efter dina önskemål, till exempel våra bord, bänkar köksöar mm samt mattor har du sju dagars ångerrätt från inskickad beställning såvida vi ej börjat tillverka eller beställt tillverkning av din produkt redan. Kontakta oss och be oss avbryta din order helt enkelt.

När du handlar hos oss kan du förvänta dig en rustik möbel som håller i många år framöver. Den är anpassad efter dina önskemål och tack vare dina val samt träets karaktär är din möbel helt unik.

Vi reserverar oss mot eventuella feltryck på hemsidan.


Tack för att du tagit del av våra beställningsvillkor!