☆☆☆☆☆ 4,9 av 5,0 stjärnor

Handgjort för dig

Tillverkat i Sverige

Sök

Bild på produkten 1
Bild på produkten 2
Bild på produkten 3
Bild på produkten 4
Bild på produkten 5

Mina val

Platsbyggda våningssängar

Våningssäng | 80/80 cm

Från. 11 995 kr

Från. 11 995 kr

Misc

Produktbeskrivning

Vår platsanpassade våningssäng är exklusivt tillverkad utifrån dina önskemål, där du väljer träslag och kulör så att din säng blir precis som du vill ha den. Vill du ha den robusta känslan av massiv borstad ek, den naturliga värmen från gran, eller den charmiga enkelheten hos furu? Valet är ditt!

När det gäller material och dimensioner, finns det en uppsjö av valmöjligheter för att anpassa din säng efter dina behov. Med en tjocklek på 40 mm i det valda träslaget blir sängen både stabil och stilren. Bredden på översängen och undersängen är 80 cm, vilket ger utrymme för en god natts sömn i ett mindre utrymme. Sängarna är avsedda för madrasslängden 200 cm och sängstommen platsbyggs mellan två väggar som inte bör vara mer än 240 cm. Anpassningar så som med en eller två gavlar istället för mellan två väggar är också möjligt. Kontakta oss för offert.

Sänglådor

För extra förvaringsmöjligheter kan du välja till våra sänglådor. Med två rymliga lådor får du gott om plats för att organisera dina saker. Och för att säkerställa en perfekt passform följer passbitar med, som kan kapas till enligt dina specifikationer. Vi rekommenderar att detta görs av någon med träbearbetningskompetens. Vi kan även kapa till dessa passbitar i exakta mått om uppgifter kring rummets exakta bredd meddelas vid beställning.

Montering

Vi rekommenderar att sängen byggs av någon med erfarenhet inom träbearbetning och att relevanta maskiner används för bästa resultat. Och oroa dig inte, monteringsanvisningar följer med vid leverans så att du kan vara säker på att allt blir precis som du önskar det.

Med vår monteringstjänst får du en ”nyckelfärdig” platsbyggd möbel i ditt hem. Detta erbjuder vi i vissa delar av Sverige. Perfekt för dig som vill ha det bekvämt och enkelt! Kontakta oss för offert på kontakt@rustikunik.se

 

Vi önskar dig lycka till med att designa din rustika, unika våningssäng som passar perfekt in i ditt hem, sommarställe eller fjällstuga!

Questionmark

Vanliga frågor

Section

Det är lätt att bli kär...

Matbord som kan växa

Lägg till en, två eller tre iläggsskivor så kan du samla hela släkten runt bordet.

Handgjort och designat för dig

När du valt storlek, kulör och träslag så tillverkar vi just ditt matbord.

Förnya istället för att köpa nytt

Inget går upp mot ett massivt genuint träbord, eller hur? Slipa om och byt kulör samtidigt som köket får nya tapeter.

Klimatsmart val

Ett bord från oss har aldrig rest längre än från vårt snickeri i Karlstad.

Similar Products

Liknande Platsbyggda våningssängar